Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://on-the-road.club/ 

To portal που θα σας ταξιδεύειTo portal που θα σας ταξιδεύειΤο ταξιδιωτικό μας πόρταλ με τα αλλεπάλληλα αφιερώματα σε προορισμούς με αιτία: Εκδηλώσεις, παραστάσεις, επικαιρότητα, προτάσεις για τοπικά προϊόντα κ.α. Η φαινομενικά μόνιμη κατά τόπους ενημερωτική ύλη, θα εμπλουτίζεται και θα αναθεωρείται...

 

https://souvlaki.top/

Όχι ένας ακόμη τηλεφωνικός κατάλογος. Αρκετά!

To απόλυτο portal για deliveryTo απόλυτο portal για deliveryΗ σελίδα που θα επιλέγει και θα σας προτείνει τα καλύτερα μαγαζιά. Με προτάσεις για καταναλωτές και επαγγελματίες. Για να βελτιώνουν τα προϊόντα τους κι ο καταναλωτής να τρώει σωστά. Σουβλάκι είναι το βασικό- έλληνες είμαστε, αλλά δεν θα αδιαφορήσουμε και προς τα άλλα προϊόντα που παραγγέλνετε σπίτι!

Ανάμεικτο κέικ 

  • 1 φλ. ζάχαρη

  • 125 γραμ. βούτυρο

  • 3 μεγάλα αυγά

  • 200 γραμ. γιαούρτι αγελαδινό

  • 2 φλ. αλεύρι γ.ο.χ. (ή μαλακό)

  • 2 βανίλιες

  • 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ

  • 2 πρέζες αλάτι

  • 1/2 φλ. κακάο

  • 1/3 φλ. ζεστό γάλα

  • 100 γραμ ξύσμα σοκολάτας

Για το ανάμεικτο κέικ με γεύση βανίλια σοκολάτα, προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους 170 βαθμούς C. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μεγάλη μακρόστενη φόρμα.

Σε μπολ βάζουμε τη ζάχαρη και το βούτυρο και τα χτυπάμε με μίξερ χειρός να αφρατέψουν καλά, για 6-7΄. Ένα ένα προσθέτουμε τα αυγά να τα πίνει το μείγμα. Συνεχίζουμε το χτύπημα και απορροφηθούν καλά τα αυγά προσθέτουμε το γιαούρτι και τις βανίλιες. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και τα προσθέτουμε στο μείγμα των αυγών χτυπώντας με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα, ίσα που να ανακατεύονται. Παίρνουμε το 1/3 του μείγματος σε χωριστό μπολ. Σε ένα φλιτζάνι διαλύουμε το κακάο στο ζεστό γάλα. Το ρίχνουμε στο 1/3 της ζύμης που έχουμε χωριστά. Με κουτάλι αναμιγνύουμε να ομογενοποιηθεί. Τέλος, προσθέτουμε το ξύσμα σοκολάτας. Βάζουμε στρώσεις στη φόρμα κέικ, βανίλια και κακάο εναλλάξ. Με τη λάμα του μαχαιριού αναμιγνύουμε ελαφρά τα δύο μείγματα.

Ψήνουμε για περίπου 45΄, ελέγχοντας με τη λάμα του μαχαιριού αν είναι έτοιμο. Αφήνουμε στη φόρμα για 15΄και έπειτα στη σχάρα να κρυώσει τελείως.