Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://on-the-road.club/ 

To portal που θα σας ταξιδεύειTo portal που θα σας ταξιδεύειΤο ταξιδιωτικό μας πόρταλ με τα αλλεπάλληλα αφιερώματα σε προορισμούς με αιτία: Εκδηλώσεις, παραστάσεις, επικαιρότητα, προτάσεις για τοπικά προϊόντα κ.α. Η φαινομενικά μόνιμη κατά τόπους ενημερωτική ύλη, θα εμπλουτίζεται και θα αναθεωρείται...

 

https://souvlaki.top/

Όχι ένας ακόμη τηλεφωνικός κατάλογος. Αρκετά!

To απόλυτο portal για deliveryTo απόλυτο portal για deliveryΗ σελίδα που θα επιλέγει και θα σας προτείνει τα καλύτερα μαγαζιά. Με προτάσεις για καταναλωτές και επαγγελματίες. Για να βελτιώνουν τα προϊόντα τους κι ο καταναλωτής να τρώει σωστά. Σουβλάκι είναι το βασικό- έλληνες είμαστε, αλλά δεν θα αδιαφορήσουμε και προς τα άλλα προϊόντα που παραγγέλνετε σπίτι!

Κολοκυθοκεφτέδες

Αυτή εδώ είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες, που θα λατρέψουν όλοι οι φίλοι των λαχανικών. Ένα πιάτο έτοιμο σε λίγα λεπτά και με λίγα υλικά. Θα σας λύσει τα χέρια!

Υλικά Συνταγής

1 κιλό κολοκυθάκια
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
1 φλιτζάνι γαλέτα
2 αυγά
ηλιέλαιο
αλάτι
πιπέρι 

 

Εκτέλεση Συνταγής

Σε ένα μπωλ καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια μας, τα ξεπλένουμε με λίγο νερό και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσουν.

Μόλις μαλακώσουν αρκετά, τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι, για να κρυώσουν και να στραγγίξουν.

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και αρχίζουμε να τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια.

Στη συνέχεια, σε ένα άλλο μπωλ προσθέτουμε τα κολοκυθάκια μας, τα τσιγαρισμένα κρεμμύδια, το τυρί, τη γαλέτα και τα αυγά.

Αλατοπιπερώνουμε και αρχίζουμε να ανακατεύουμε πολύ καλά το μείγμα ώστε να φτιάξουμε μια ζύμη με την οποία θα «πλάσουμε» τους κολοκυθοκεφτέδες.

 

 

Πλάθουμε λοιπόν τους κεφτέδες σε μέτριο μέγεθος έτσι ώστε να μπορούν να ψηθούν καλά και στο εσωτερικό τους.

Μόλις γίνουν τους βγάζουμε τους από το τηγάνι και τους τοποθετούμε σε μια πιατέλα, πάνω σε χαρτί κουζίνας.

Αυτό ήταν, οι κολοκυθοκεφτέδες μας είναι έτοιμοι.

  • Εάν το μείγμα μας της «ζύμης» μας είναι πολύ υγρό και όχι πηχτό, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο αλεύρι ή σιμιγδάλι.
  • Μετά το τηγάνισμα, και πριν σερβίρουμε, πρέπει να βάλουμε τους κολοκυθοκεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας ώστε να απορροφηθεί το περιττό λάδι τους. Έτσι θα είναι πιο υγιεινό το φαγητό μας και πιο ελαφρύ.