Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://on-the-road.club/ 

To portal που θα σας ταξιδεύειTo portal που θα σας ταξιδεύειΤο ταξιδιωτικό μας πόρταλ με τα αλλεπάλληλα αφιερώματα σε προορισμούς με αιτία: Εκδηλώσεις, παραστάσεις, επικαιρότητα, προτάσεις για τοπικά προϊόντα κ.α. Η φαινομενικά μόνιμη κατά τόπους ενημερωτική ύλη, θα εμπλουτίζεται και θα αναθεωρείται...

 

https://souvlaki.top/

Όχι ένας ακόμη τηλεφωνικός κατάλογος. Αρκετά!

To απόλυτο portal για deliveryTo απόλυτο portal για deliveryΗ σελίδα που θα επιλέγει και θα σας προτείνει τα καλύτερα μαγαζιά. Με προτάσεις για καταναλωτές και επαγγελματίες. Για να βελτιώνουν τα προϊόντα τους κι ο καταναλωτής να τρώει σωστά. Σουβλάκι είναι το βασικό- έλληνες είμαστε, αλλά δεν θα αδιαφορήσουμε και προς τα άλλα προϊόντα που παραγγέλνετε σπίτι!

Ντοματάκι,γλυκό του κουταλιού (καλύμνικη συνταγή)

Μπορεί να φαίνεται παράξενο η ντομάτα να γίνεται γλυκό αλλά συνηθίζεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Το σημαντικό είναι να βρείτε μικρά, σφιχτά ντοματάκια (πομοντόρια) χωρίς πολλά σπόρια.

Θα χρειαστείτε: 25 ντοματίνια (πομοντόρια)

1 κιλό ζάχαρη

½ κιλό αμύγδαλα

½ χυμό λεμόνι

2 βανίλιες

Νερό

Ασβέστης διαλυμένος σε νερό

Εκτέλεση: Ξεφλουδίστε τα ντοματίνια και ανοίγοντας 2 τρύπες στο κάτω μέρος με μια οδοντογλυφίδα απομακρύνετε όλους τους σπόρους. Πλένετε τα χέρια σας μία φορά και αφήστε τα στο ασβεστόνερο για 1 ώρα περίπου. 

 

Ξεπλένουμε καλά μέχρι να είναι πολύ καθαρά, και τα τοποθετούμε σε σουρωτήρι περιμένοντας να στεγνώσουν. Στη συνέχεια τοποθετήστε τα αμύγδαλα σε κάθε μικρή ντομάτα. Τοποθετήστε τις ντομάτες περιμετρικά στην κατσαρόλα και προσθέτουμε την ζάχαρη. Κατόπιν βάλτε όσο νερό είναι απαραίτητο για να καλύψει τις ντομάτες. Τοποθετήστε το στην φωτιά αφήνοντας το να βράσει σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει το σιρόπι. ¨Όταν είναι έτοιμο προσθέστε το χυμό λεμονιού και τις βανίλιες. Αφήστε τα να κρυώσουν καλά πριν τα αποθηκεύσετε σε γυάλινα βαζάκια.